Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Корець Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Сухенко Ю. Г. 
Забезпечення якості пектиновмісних паст для продуктів харчування лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / Ю. Г. Сухенко, В. В. Дудченко, Л. І. Корець, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 254-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 769.983 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Корець Л. І. 
Дослідження функціональних властивостей варених ковбас з додаванням пшеничної клітковини з пектином гарбуза [Електронний ресурс] / Л. І. Корець // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 18-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.734 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сухенко Ю. Г. 
Нові варені ковбаси з пшеничною клітковиною збагаченою пектином гарбуза [Електронний ресурс] / Ю. Г. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 190-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.347 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Сухенко Ю. Г. 
Біологічна цінність варених ковбас з добавкою пшеничної клітковини з пектином гарбуза [Електронний ресурс] / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко // Новітні технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 98-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2019_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.2 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Черевашко Д. І. 
Аналізування стандартних показників і розроблення бальної та рейтингової оцінки якості пива [Електронний ресурс] / Д. І. Черевашко, Л. І. Корець, В. Ю. Сухенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2020. - № 1. - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2020_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 813.721 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського