Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Корець Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Сухенко Ю. Г. Забезпечення якості пектиновмісних паст для продуктів харчування лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / Ю. Г. Сухенко, В. В. Дудченко, Л. І. Корець, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 254-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_34
| 2. |
Корець Л. І. Дослідження функціональних властивостей варених ковбас з додаванням пшеничної клітковини з пектином гарбуза [Електронний ресурс] / Л. І. Корець // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 18-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_4
| 3. |
Сухенко Ю. Г. Нові варені ковбаси з пшеничною клітковиною збагаченою пектином гарбуза [Електронний ресурс] / Ю. Г. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко, Т. С. Кос // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 190-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_21
| 4. |
Сухенко Ю. Г. Біологічна цінність варених ковбас з добавкою пшеничної клітковини з пектином гарбуза [Електронний ресурс] / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко // Новітні технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 98-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2019_2_15
| 5. |
Черевашко Д. І. Аналізування стандартних показників і розроблення бальної та рейтингової оцінки якості пива [Електронний ресурс] / Д. І. Черевашко, Л. І. Корець, В. Ю. Сухенко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2020. - № 1. - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2020_1_7
|
|
|